Officiell återförsäljare och Generalagent.

 

Vad innebär det?

Contact Sports säljer produkter som är köpta direkt från tillverkaren.
Vi är officiella återförsäljare som har direktkontakt med tillverkaren. Vi följer deras krav vad gäller garantier, produktkännedom samt säkerhetstänk.

Nästan varje år åker vi från Contact Sports över till USA för att träffa tillverkarna direkt för att diskutera marknaden, produkterna och dela idéer med varandra.
De värdesätter våra åsikter och kunskap när det gäller den nordiska marknaden. Det är därför som vi även har haft en tät relation med många av dessa företagen i över 20 år.
När man är generalagent för ett märke innebär det även att man är den enda butiken i ett visst område som har tillåtelse att sälja just deras varor.

 

Douglas:

Douglas är ett klassiskt företag som är enorma på axelskyddsmarknaden även om de agerar lite i det tysta. Då Douglas specialiserar sig axelskydd på alla nivåer, men också har ett stort program på specialtillverkade axelskydd har vi varit med på deras resa sedan deras första axelskydd.
Vi har gått deras utbildning där de har visat hur just deras axelskydd ska sitta för att fungera som det är tänkt, dels ur ett estetiskt och ergonomiskt tankesätt, men framförallt ur ett säkerhetsperspektiv.
Då vi är generalagenter för Douglas betyder det att vi är de enda som har tillåtelse av dem att sälja deras produkter i just Sverige, Finland och Norge.

Vill ni läsa om vårt samarbete med våra andra märken som vi säljer kan ni läsa mer här!