Välkommen till Contact Sports

Contact Sports (fd. Twins Equipment) är din kompletta leverantör av Amerikansk fotbollsutrustning. Med över tjugofem års erfarenhet i branschen och med vårt breda sortiment tar vi hand om även den mest kräsne spelaren.

Vi har bl.a följande märken i vårt sortiment:
Riddell, Schutt, Douglas, Wilson, Gear Pro-Tec, Russell, Xenith, Bike, Rawlings, Shock Doctor, Reebok, Nike, Under Armour mfl. Dessa är även de populäraste märkena i USA.
Våra leveranser kommer direkt från tillverkaren, som ger de förmånligaste priserna. Men det hela stannar inte där, utan vi kan också tackla de flesta klubbarnas behov när det gäller dräkter, fieldequipment osv. 

Ring så hjälper vi gärna er hitta din nästa utrustning. Vi är experter på området och kommer gärna med tips till er angående all sorts Amerikanskfotbollsutrustning.

Contact Sports säljer produkter som är köpta direkt från tillverkaren.
Vi är officiella återförsäljare som har direktkontakt med tillverkaren. Vi följer deras krav vad gäller garantier, produktkännedom samt säkerhetstänk.

Nästan varje år åker vi från Contact Sports över till USA för att träffa tillverkarna direkt för att diskutera marknaden, produkterna och dela idéer med varandra.
De värdesätter våra åsikter och kunskap när det gäller den nordiska marknaden. Det är därför som vi även har haft en tät relation med många av dessa företagen i över 20 år.
När man är generalagent för ett märke innebär det även att man är den enda butiken i ett visst område som har tillåtelse att sälja just deras varor.

Vi är generalagenter för Riddell, Schutt, X-Tech, Quickslant, Douglas och Vicis i Sverige, Norge samt Finland.
Och generalagenter för Xenith i Sverige och Norge.

 


 

ÖPPETTIDER:

Mån-Fre 09:00-17:00
Lör-Sön, samt röda dagar, Stängt.
Lunchstängt 12:00-13:00

 


 

Länkar till hjälpavsnitt, reklamationer osv.

Hjälpavsnitt. - Behöver ni hjälp med storlekar eller dylikt tveka inte att kontakta oss, eller kika in i vårt hjälpavsnitt.

Retur samt Reklamation. - Om ni vill veta mer ang hur ni returnerar produkter hittar ni det här.

Köpvilkor. - Allt om det hittar ni här.