SWE3 har kommit överens med Contact Sports om ett avtal som gör företaget till förbundets officiella leverantör av kläder och utrustning för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey.

Avtalet innebär att Contact Sports förser SWE3 med såväl kläder som utrusning till förbundets landslag inom idrotterna amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey, samt även erbjuder material för klubbar och supporterprodukter. Tillsammans med Contact Sports har SWE3 även tagit fram materialpaket för flaggfotboll och landhockey att använda i skolan.

– Contact Sports är otroligt glada över att vi fått ett fortsatt förtroende till att leverera utrustning och kläder till SWE3 och till förbundets landslag. Vår ambition är att underlätta för SWE3 att få landhockey, amerikansk fotboll och flaggfotboll att växa i Sverige samt att driva våra landslag till nya framgångar, säger Sorin Pandrea från Contact Sports.

– Avtalet innebär att förbundet SWE3, med ett nytt namn och en ny visuell identitet, kommer ha kläder och material av högsta kvalitet. Samarbetet säkerställer att våra landslag kommer se bra ut när vi representerar Sverige och satsningen på materialpaket för skolor är ett exempel på hur vi tillsammans kan få amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige att växa säger Fredrik Haraldson, generalsekreterare för SWE3.


Vi från Contact Sports har var och en haft väldigt långa erfarenheter från Amerikansk fotboll. Både som aktiva idrottare men också som Coacher.
Tillsammans har de tre som är huvudsakligen anställda hos Contact Sports över 80års erfarenhet.
Benjamin som har hand om vår Customer Service är den som han "minst" erfarenhet. Då har han ändå spelat Amerikansk fotboll mellan 2004-2021 och varit anställd hos Contact Sports sedan 2009.
Det säger en hel del om vår expertis.

Vi säljer dessutom allt man kan tänkas behöva till amerikansk fotboll. Allt från mista skruv eller reservdel man kan tänkas behöva till en hjälm eller ett axelskydd, till handskar och accessoarer, hela vägen till kompletta uniformer, tacklingsslädar och målställningar.

Ta kontakt med oss om det är något ni är ute efter så ska vi se till att hjälpa er!

Vill ni läsa om vårt sammarbete på SWE3 sida hittar ni det här!