Frakt och Retur

14 dagars ångerrätt
Du har full returrätt inom 14 dagar efter mottagandet.

För att starta en returansökan bör du logga in på ditt konto på vår webbplats och gå till din orderhistorik. Där kan du hitta ordern som inkluderar produkten/produkterna du vill returnera. Efter en godkänd returansökan kommer du att få en retursedel som du kan ladda ner från ditt konto. Om retursedeln används kommer returfraktkostnaden att dras av från din återbetalning.

Varor som returneras måste vara i väsentligt oförändrat skick och de skall emballeras så att de inte skadas under transport. Du måste själv stå för fraktkostnad och transportrisk vid retur. 

OBS! TEAMSHOP & Custom tryckta produkter går ej att returnera då de specialtrycks efter beställning. Var därför säker på att du beställer rätt storlek.

Byte

30 dagars bytesrätt. När du byter produkter måste en ny order för de nya produkterna läggas och betalas för. Därefter kommer de att skickas tillsammans med en returfraktsedel som du kan använda för att skicka tillbaka de produkter du vill byta. När vi har mottagit de oönskade/bytta produkterna kommer vi att genomföra en återbetalning för dessa varor. Som kund ansvarar du för frakten av den nya ordern samt returfraktkostnaden.

OBS! TEAMSHOP & Custom tryckta produkter går ej att byta då de specialtrycks efter beställning. Var därför säker på att du beställer rätt storlek.


Reklamationer
Om vi har skickat fel saker, varan är transportskadad eller trasig, skall Du kontakta oss så snart som möjligt per e-post order@contactsports.se eller 
per telefon 044-106 755. Vi berättar för Dig hur Du skall returnera varan till oss. Vi gör vårt yttersta för att Du ska vara nöjd. Du kan få en ny vara pengarna tillbaka eller ha pengarna innestående så de kan användas till ert nästa köp.
Produkten måste var oanvänd och finnas i sitt original emballage.
Vänligen observera att produkten och förpackningen ska vara i oskadat skick.
Ni måste skydda produkten och förpackningen så att den inte skadas under transport.
Om produkt eller förpackning är skadad kan returen komma att ogillas. Och avgifter kan debiteras.
OBS. Skokartonger måste emballeras så att kartongen är i nyskick. Om frimärken och/eller tejp finns på kartongen kommer ni bli debiterade 150kr för en ny kartong.

För att göra returprocessen så smidig som möjligt kan du nu initiera returer via vår webbplats. Efter att du har loggat in kan du gå till Mitt konto och där kan du välja den order som inkluderar den/dem vara/varor du vill returnera. När returen har bekräftats av oss kommer du att kunna skriva ut din returetikett direkt från vår webbplats. Efter utskrift måste du fästa den förbetald returfraktsedeln på ditt paket och lämna in det på närmaste postombud. Som kund är du ansvarig för returfrakten när du skickar tillbaka varan.
Du som kund står för returfrakten när du skickar tillbaka varan till oss. Om du använder den förskottsbetalade retur sedeln kommer frakten dras av från det belopp som betalas åter till dig. Om du ångrar ditt köp betalar Contact Sports tillbaka det belopp som du betalat för varan, exklusive leveranskostnader. Återbetalningen kommer att ske senast 14 dagar från och med den dag Contact Sports tog emot ditt meddelande om utövande av ångerrätten. 

Returformuläret hittar du HÄR